fp-soulradio-luister

fp-soulradio-luister

Internetradio's, radiodiensten en overige players

 

Bij nagenoeg alle apparaten, zoals Sonos, MusicPal, Soundbridge, Squeezebox en Streamium is Soul Radio in de database te vinden op land, genre of naam. Meestal als 'Soul Radio', 'SoulRadio', of 'Soul Radio NL'. Kan je ons niet vinden, of werkt het niet meer? Mail ons dan merk en type van je player en we proberen je op weg te helpen. Wil je zelf een luisterlink toevoegen in het apparaat, mail ons dan om welk merk en type het gaat. We proberen je dan z.s.m. de juiste link toe te sturen.

Andere portals en apps
Soul Radio is te vinden op de sites en apps van een groot aantal radiodiensten en -portals, zoals Nederland.FM, RadioNED en TuneIn Radio. Soul Radio werkt vooral met de grotere diensten nauw samen om een probleemloze beluistering mogelijk te maken. Toch kan het voorkomen dat door storingen en werkzaamheden bij dergelijke diensten de stream niet (goed) wordt doorgegeven. Mocht dit zo zijn, mail ons dan zodat wij contact kunnen opnemen met de beheerder van betreffende dienst.

Voor de beste (geluids)kwaliteit en correcte weergave van de titelinfo is het altijd het beste te luisteren via soulradio.nl of de Soul Radio App.

Luisterlinks
Toch liever een link voor je eigen favoriete mediaplayer? Uit veiligheidsoverwegingen én om je eindeloos links uitproberen te besparen publiceren we geen luisterlinks meer op onze website. Mail ons voor welk apparaat, besturingssysteem, software of app en we sturen je z.s.m. de juiste link! 

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl