Biopic Toni Braxton in première

Soul Radio NieuwsHet Amerikaanse TV-kanaal Lifetime heeft een biopic laten maken over het leven van zangeres Toni Braxton. De film toont hoe Braxton haar leven en gezin weer op de rails weet te krijgen en ondertussen mensen over de hele wereld inspireert met haar muziek. Braxton won tientallen awards en verkocht 67 miljoen platen.

De film is getiteld 'Un-break My Heart: The Toni Braxton Story", net als de in 2014 verschenen memoires van Toni en verhaald over haar successen, geldproblemen, ziekte, scheiding en het opvoeden van haar autistische zoon.

Goede vriend en collega Kenny "Babyface" Edmonds is producer van de voor TV gemaakte film. Braxton zelf is executive producer en speelt een gastrol in de film. Voor de hoofdrol is nieuwkomer Lex Scott Davis gecast, een nicht van Braxton. Davis is opgeleid aan de New York Film Academy en zong zelf al met grote sterren als Usher, Nelly, Kelly Rowland, Chris Brown en Beyonce. 

De première op Lifetime was op 23 januari 2015. Of, en wanneer de film in Nederland vertoond zal worden of te koop zal zijn is nog niet bekend.

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl