Chaka Khan stopt met pijnstillers, na overlijden Prince

Soul Radio Nieuws

Chaka Khan heeft bekend gemaakt zich vrijwillig te laten behandelen aan een verslaving aan pijnstillers. De zangeres neemt het zekere voor het onzekere nadat duidelijk werd dat pijnstillers een rol speelden bij de dood van goede vriend en collega Prince.

Begin juli ging het gerucht over de opname in een verslavingskliniek al rond. Ook hierbij nam ze het zekere voor het onzekere en verspreidde niet veel later een persbericht waarin de vrijwillige opname wordt bevestigd en meteen wordt duidelijk gemaakt dat Chaka Khan al in augustus weer zal optreden.

De 63-jarige soulzangeres, bekend van hits als 'Ain't Nobody' en Prince-cover 'I Feel For You', begon met Fentanyl (dezelfde pijnstiller die Prince nam) na een knieblessure, maar wil er nu van af. Ze laat zich behandelen samen met haar zus Yvonne Stevens, beter bekend als Taka Boom. "De tragische dood van Prince heeft ons opnieuw aan het denken gezet over onze levens en prioriteiten. We realiseerden dat het tijd was in actie te komen om onze levens te redden. Mijn zus en ik willen graag iedereen bedanken voor hun steun, liefde en gebeden", aldus Chaka Khan.

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl