Jennifer Hudson in beeld voor Aretha Franklin biopic

Soul Radio Nieuws

Al maanden ging het gerucht rond dat Jennifer Hudson de belangrijkste kandidaat was om 'The Queen Of Soul' te mogen spelen in een biopic. De zangeres/actrice heeft nu toegegeven met Aretha Franklin te hebben gesproken over haar levensverhaal.

In een interview met The Daily Telegraph verteld Jennifer dat het haar droomrol is en dat ze zeer interessante gesprekken met Aretha Franklin heeft. Meer details geeft ze daarbij niet prijs: "daar kan ik niet over praten." Het gerucht lijkt dus te kloppen, al blijft het nog afwachten wanneer de film zal verschijnen. Zeker is dat er meer dan genoeg te vertellen is over de imposante carrière en de levensloop van de in 1942 geboren zangeres.

De rol lijkt Jennifer Hudson op het lijf geschreven. In 2006 won ze een Oscar (Best Supporting Actress) voor haar overtuigende zang- én acteerprestaties in de musicalfilm 'Dreamgirls'.

Hudson werd in 2004 voor het eerst bekend toen ze deelnam aan 'American Idol'. Daarbij werd ze afgewezen door jurylid Simon Cowell die haar "in alle opzichten te groot" vondt. Zelf zegt ze dat die afwijzing haar als ervaringsdeskundige helpt bij het begeleiden van kandidaten bij 'The Voice UK', waarin ze in de nieuwe series coach is naast will.i.am, Tom Jones en Gavin Rossdale (Bush frontman).

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl