Heruitgave D’Angelo’s debuutalbum ‘Brown Sugar’ als Deluxe Edition

Soul Radio NieuwsD’Angelo‘s legendarische debuutalbum 'Brown Sugar' is opnieuw gemasterd en uitgebreid met 21 tracks. Eind augustus komt het opnieuw uit als Deluxe Edition op dubbel-CD en als download.

Juli 1995 verscheen D'Angelo's baanbrekende debuutalbum 'Brown Sugar'. D'Angelo, destijds 21 jaar, schreef, arrangeerde, speelde, zong en produceerde het grootste deel zelf. Met het album zette hij niet alleen zichzelf als artiest op de kaart, het werd ook gezien als het begin van de neo-soul waarmee het een nieuw hoofdstuk van de rijke geschiedenis van de R&B inleidde.

De nieuwe uitgave werd geremasterd door Russell Elevado. Onder de extra tracks bevinden zich remixes van Dallas Austin, Incognito, CJ Mackintosh en ook instrumentale en acapella versies. 7 nummers zijn nooit eerder uitgebracht en 15 verschenen eerder alleen op vinyl. De 2CD-uitgave zal een 20 pagina's tellend boekje bevatten met zeldzame foto's, songteksten van de 10 oorspronkelijke tracks van het album en een essay van schrijver/filmmaker Nelson George.

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl