25-jarig jubileum 'The Bodyguard' gevierd met nieuw materiaal Whitney Houston

Soul Radio Nieuws

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat filmklassieker "The Bodyguard" verscheen. Daarmee jubileert ook de soundtrack, één van de bestverkopende albums aller tijden, wat gevierd wordt met een compleet nieuw album met niet eerder verschenen live- en studio opnames.

Het album, getiteld 'Whitney Houston - I Wish You Love: More From The Bodyguard' is dus géén re-issue van de oorspronkelijke soundtrack, maar een compleet nieuw album met zeldzame opnames van de legendarische zangeres. Het bevat opnames van Whitney's 'The Bodyguard Tour' (1993-1995), speciale versies van de muziek uit de film, een Clivilles & Cole remix van 'I'm Every Woman', extra artwork en meer. Hoogtepunten zijn een alternatieve mix van 'I Will Always Love You' met een gesproken intro door Whitney (in de rol van Rachel Marron), een a cappella versie van 'Jesus Loves Me' die nooit eerder ergens te horen was en een liveversie van 'Run To You', dat ze zelden live zong.

Het album verschijnt op 17 november 2017, precies 25 jaar na het verschijnen van 'The Bodyguard: Original Soundtrack', en zal beschikbaar zijn als CD en download. Op een nog onbekende datum verschijnt het ook op paars vinyl (2LP).

De oorspronkelijke soundtrack brak vele verkooprecords. In de VS was het de eerste CD die in een week meer dan een miljoen keer over de toonbank ging. Wereldwijd werden meer dan 45 miljoen exemplaren verkocht. Het album staat in de top 10 best verkochte albums ooit.

Tracklist:
01. I Will Always Love You (Alternate Mix)
02. I Have Nothing (Film Version)
03. I’m Every Woman (Clivilles & Cole House Mix)
04. Run to You (Film Version)
05. Queen of the Night (Film Version)
06. Jesus Loves Me (Film Version)
07. Jesus Loves Me (A Cappella Version)
08. I Will Always Love You (Film Version)
09. I Have Nothing (Live from Brunei)
10. Run to You (Live from The Bodyguard Tour)
11. Jesus Loves Me / He’s Got the Whole World in His Hands (Live from The Bodyguard Tour)
12. Queen of the Night (Live from The Bodyguard Tour)
13. I Will Always Love You (Live from The Bodyguard Tour)

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl