fp-soulradio-luister

Adverteren

intro-adverteren

Adverteren op Soul Radio kan op verschillende manieren.

Audio
Het gebruik van radiocommercials in onze livestream is zonder meer de meest effectieve manier van adverteren bij Soul Radio. De verkoop hiervan wordt exclusief* verzorgd door Targetspot. Targetspot biedt een technologisch platform waardoor digitale radio ‘real time’ kan worden ingekocht en op dezelfde wijze kan worden gemeten als online display-advertising.

Display
Banner advertenties op soulradio.nl en via onze mobiele apps worden automatisch verhandeld via diverse platforms maar kunnen ook op verzoek rechtstreeks worden ingekocht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bijvoorbeeld in combinatie met een audiocommercial.*

Sponsoring
Soul Radio biedt de mogelijk uw bedrijf of product voor korte of lange periodes aan onze zender of een programma(blok) te koppelen middels een audioboard ("mede mogelijk gemaakt door"). Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor meer informatie.

* Radiocommercials en banners voor zaken direct gerelateerd aan soulmuziek, zoals live events (concerten, festivals, thema-avonden), muziekreleases (CD/digital) etcetera, kunnen rechtstreeks bij Soul Radio worden ingekocht. Kies voor een snelle exposure bijvoorbeeld voor een combinatie van audio, display en een winactie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een scherp voorstel!

Contact

Soul Radio
Postbus 411
1400 AK Bussum

E: info@soulradio.nl